Laboratoriummeubilair Specialist Feike

Het belang van goed laboratoriummeubilair 
Een laboratorium inrichting vraagt om een gerichte aanpak. Duurzame en hoogwaardige materialen volgens ECO-normen zijn relevant en dit vraagt om de nodige expertise. Als u werkt in dit vakgebied weet u dit als geen ander. Bent u werkzaam in de laboratoriumbranche en bent u op zoek opbergruimte of tafels voor in uw laboratorium? Laboratoriumspecialist Feike helpt u graag op weg. Bij ons kunt u terecht voor zowel laboratoriumkasten als laboratoriumtafels. Als expert in ons vakgebied weten wij als geen ander wat er komt kijken bij lab meubilair en de inrichting van uw laboratorium. Uiteraard maken wij alles op maat, zodat de meubels expliciet zijn afgestemd op uw vakgebied en werkzaamheden. Laat ons u daarom helpen dit succesvol vorm te geven. Of het nu gaat om zuurkasten of tafelbladen, wij draaien onze hand er niet voor om en komen daarom graag met u in contact. Feike staat voor kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit. Dit maakt het voor u prettig om zaken met ons te doen. Samen met u ontwerpen wij graag een mooi laboratorium waar u met plezier en gemak uw laboratoriumwerkzaamheden kunt uitvoeren. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

laboratorium inrichting
laboratorium inrichting

Laboratorium meubilair op maat
Bij Feike heeft u de keuze uit zowel nieuw laboratoriummeubilair als maatwerk laboratoriummeubilair. Wij creëren de mooiste oplossingen voor elk laboratorium. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus komen wij graag bij u langs om uw wensen door te nemen. Dit voorkomt tevens de nodige miscommunicatie. Feike hecht veel waarde aan een gedegen en zorgvuldige aanpak. Daarmee voorkomt u problemen in de toekomst en verzekert u zichzelf van meubilair dat aan al uw wensen voldoet. Wij bieden u echter nog veel meer. Tevens zijn wij uw partner op het gebied van renovatie laboratoriummeubilair. Zijn bepaalde onderdelen van uw meubilair aan vervanging toe of zijn meubels versleten of verouderd? Wij voeren graag de nodige renovatiewerkzaamheden voor u uit en gaan voor een mooi eindresultaat. Uiteraard doet Feike dit in goed overleg en komt u nooit voor verrassingen te staan. U krijgt van ons een plan van aanpak toegestuurd. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Een offerte opvragen kost u niets en is geheel vrijblijvend. Het geeft u echter veel inzicht in de mogelijkheden en opties voor uw laboratorium. De levering en plaatsing laboratoriummeubilair gaat altijd in goed overleg. Sowieso profiteert u bij Feike van goed onderling werkoverleg. Dit zorgt ervoor dat de samenwerking vlekkeloos verloopt. Dit is wel zo prettig als uw meubilair aan vervanging of renovatie toe is, nietwaar? Des te meer reden om eens een afspraak bij ons in te plannen.

Waarom u kiest voor laboratoriumspecialist Feike
Heeft u op korte termijn meubilair nodig voor in uw laboratorium? Dan bent u bij Feike aan het juiste adres. Natuurlijk wilt u weten waarom. Het is belangrijk om te weten met wie u zaken doet. Laboratoriumspecialist Feike heeft 20 jaar ervaring en werkt met toewijding. Diverse laboratoriums zijn al voorzien van meubels op maat dankzij ons vakmanschap en expertise. Binnen een kort tijdsbestek kunnen wij een compleet meubilair verzorgen voor in uw laboratorium. Daardoor kunt u werkzaamheden nog gerichter en sneller uitvoeren. Feike is een degelijk laboratorium meubilair specialist voor een scherpe prijs. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om met ons zaken te doen. Bovendien wordt ons bedrijf gekenmerkt door flexibele werktijden om de laboranten niet te storen tijdens hun werk. Kortom, wilt u meubilair op maat voor in uw laboratorium? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op en bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs.

42597f38-d105-411a-88aa-e843599c3c0a

Afspraak maken? Bel Feike: 06-54397587